Шашлик з бадиллям

Кухня: Вірменська

Складність: не визначена

Як приготувати

М'ясо маринуємо з великою кількістю цибулі. кінзи, базиліка та кропу. Бадилля робимо так. Розводимо великий вогонь, який стане в нагоді потім для вугілля. Наготовлюємо тазик з холодною солоною водою. На вогонь ставимо грати, на якій спочатку запікаємо до обвуглювання баклажани. Не передержіте, треба запекти як картоплю, до коричневого всередині. Скидаємо в тазик - НЕ обпечіться. Потім також робимо перець і помідори. У тазику змиваємо чорний наліт, тобто очищаємо і перекладаємо в окрему миску. З маринаду дістаємо всю зелень, цибулю і додаємо в бадилля. Шашлик смажимо як зазвичай і знімаємо в бадилля. Вірменським лавашем нагортають і їмо.

Інгредієнти

М'ясо. Баранина або свинина. Цибуля ріпчаста, кінза, базилік, кріп, сіль, перець. Для бадилля-перець ластівка, помідори, баклажани.

 

Інші рецепти

Біріані з грибами і рисом
салат ЗМІЙКИ
Салат з тигрових креветок з руколою
Сік з петрушки ВІАГРА
Ніжні маффіни з варенням
Маффіни «Чай з малиною»
Вершковий пиріг з брокколі
закускаВіноградная гроно