Іспанська омлет

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Цибулю чистимо, миємо, нарізаємо тонкою соломкою

 Перець миємо, видаляємо плодоніжки і насіння, нарізаємо тонкою соломкою

 Овочі обсмажуємо на добре розігрітій сковороді з додаванням маргарину, поки овочі стануть м'якими

 Формочки для запікання змащуємо маргарином і викладаємо борта скибочками бекону

 Перекладаємо овочі порівну у формочки, туди ж кладемо помідори

 В окремому посуді збиваємо яйця, молоко, борошно, сіль і перець за смаком до утворення однорідної маси вливаємо порівну у формочки

 Ставимо формочки в розігріту до 180 С духовку хвилин на 20 або поки яєчна маса повністю пропечеться

 От і все, приємного апетиту!

Інгредієнти

4 яйця

1 ст. молока

2 ст. л. борошна

12 скибочок бекону

1 великий солодкий перець

1 велика цибулина

12 шт. помідорів Черрі

сіль перець

маргарин

 

Інші рецепти

Рогалики сирні в цукровій глазурі (варіант)
МОРСЬКИЙ ПЛОВ
Соте з баклажанів
ПеченьеАрбузние часточки
Насипний пиріг з персиками і яблуками. (варіант)
Курник від Иришки
Чорна курка
ЛИКЕР-Бейліз