Кукурудзяні качани з сиром і зеленню

Кількість порцій: 5

Складність: не визначена

Як приготувати

Початки очистити від листя, покласти в киплячу підсолену воду, варити до відділення кукурудзяного зерна 15-20 хвилин.

У мене заморожена кукурудза, швидко зварилася.

У каструльці змішати сир, бринзу, мелконарезанную зелень і молоко. На слабкому вогні нагріти, помішуючи, але не доводячи до кипіння, до утворення густого соусу. Посолити і поперчити за смаком.

Кукурудзяні качани вийняти, обсушити, нанизати на дерев'яні шпажки.

З кожного боку нанизати по одній помидорками-чері і оливки.

Полити сирним соусом і подавати до столу.

Інгредієнти

Качан кукурудзяний - 5 шт

Сир (м'який, типу Адигейського) - 50 г

Бринза - 50 г

Зелень (кріп, петрушка)

Молоко - 4 ст. л.

Помідор (черрі) - 10 шт

Маслини - 10 шт

Сіль

Перець чорний

Шпажки - 5 шт

 

Інші рецепти

Яловичина тушкована по-селянськи
Свинина з картоплею хаш браун
Консервований салат
Радість
Курча Генерала Цо
Буріто
тарталетки з мусом з лосося
Паста з баклажанів з горіхами