Курка гриль по-домашньому

Час приготування: 1 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Насамперед треба підготувати курочку. А саме випатрати і сполоснути її водичкою. Далі зручно розташовуємо курочку на протвень, на якому вона буде готуватися.

Готуємо приправу! Акуратно змішуємо на тарілці спеції. Я використовував те, що було під рукою, а точніше: базилік, шафран, сушений часник, сушений солодкий перець і сіль.

Трохи більше інших - часнику, а решти - порівну. Всі - на око.

Ретельно обмазуємо курочку майонезом і приготованими спеціями: і зверху, і знизу.

Беремо одну головку часнику, чистимо, часточки викладаємо на протвень навколо.

Далі кладемо протвень разом з куркою в духовку (у кого яка є, головне не в мікрохвильовку.

Чекаємо приблизно хвилин 45.

Витягуємо.

Гаряча закуска готова! Всім смачного!

Інгредієнти

тушка курки

майонез

Спеції (все за смаком):

базилік

шафран

сушений часник

сушений солодкий перець

сіль

 

Інші рецепти

Крепи (французькі млинці)
Кренделі виборзькі
Суп зі свининою За вуха не відтягнути
Швидкі помідори
Пастрома індичих
Консервуємо помідори (шматочками)
Кошики з начинкою
Апельсиновий бісквіт з пароварки