овочевий салат

Час приготування: 1 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

1. Порізати баклажани (чистити не обов'язково) кубиками, ріпчасту цибулю півкільцями, помідори часточками, перець соломкою.

2. Додати соняшникову олію, сіль і все перемішати.

3. Поставити варитися.

4. Після закипання варити 20 хвилин.

5. Потім додати оцет і товчений (або натертий або пропущений через Часничниці) часник і варити ще 15 хвилин

6. Гарячу закуску розкласти по банках і закатати.

7. Стерлізовать не треба. Зберігається при кімнатній температурі.

Інгредієнти

1 кг.-перець болгарський

1 кг.-баклажани

1 кг.- помідори

1 кг.- ріпчасту цибулю

1-2 головки часнику

0,5 склянки (200 гр.) - 9% оцту

1 стакан- соняшникової олії

4 столові ложки цукрового піску

2 столових ложки солі

Про рецепті

дуже смачна закуска. Цим рецептом користуюся вже не один рік. Чудово зберігається. На жаль не знаю першоджерело.

 

Інші рецепти

Цзяоцзи
персиковий джем
Бешпармак - Урочистий обід
пиріг Ласий
Десерт РАФАЕЛЛА
Цукерки з сиром і фруктами
Ніжний сирний-ВЕРШКОВИЙ торт з персиками
Млинці Смачно, швидко, без клопоту