курячий суп з яєчними млинцями

Складність: не визначена

Як приготувати

м'ясо залити 2.5 л води, додати картоплю, варити до готовності (я варила 25 хвилин після закипання).

Цибулю дрібно покришити.

Моркву натерти на крупній тертці.

На рослинному маслі обсмажити цибулю.

Додати моркву, обсмажити.

Яйця збити, трохи посолити.

Вилити на розігріту, змащену олією сковороду, посмажити.

Перевернути млинець, і посмажити іншу сторону.

Млинці остудити, нарізати соломкою.

У бульйон додати цибулю і моркву.

Слідом додати млинчики.

Посолити, поперчити за смаком, варити 3-4 хвилини.

Інгредієнти

500 г курячого філе (я брала крильця і ??гомілки)

5 яєць

3 шт. середнього картоплі

1 Ср цибулина

1 Ср морква

сіль

перець

рослинна олія для смаження

 

Інші рецепти

Мій Штрудель
Помідори малосольні
Малиновий пиріг
Перлове "різотто" з перловки
Фаршировані квіти цукіні
Ресті-киш
Куряча грудка з картоплею в рукаві
ДесертМалінка