Баклажановие песто

Час приготування: 30 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Песто з печериць

Варіанти: Песто з листя редиски

Як приготувати

Баклажан спекти в духовці до м'якості, розрізавши його вздовж навпіл і змастивши злегка оливковою олією. Змішати за допомогою блендера м'якоть баклажана, підсмажений мигдаль, часник, базилік, оливкова олія і пармезан в пюре, не забувши приправити лимонним соком і сіллю.

Подавати песто на грінках або додати до макаронів.

Смачного!!!

Інгредієнти

1 баклажан

50 г мигдалю

Пучок базиліка

2 зубки часнику

50 г пармезану

50 мл оливкової олії

1-2 ст. л. лимонного соку

Сіль за смаком

 

Інші рецепти

Картопля запечена з соусом
ЕДАЛФАВІТ (російська)
бобові котлети
омар на фуагра
Шоколадний яблучний торт
Торт Марія
салат Ольвія - абгрейд
салат Айстри