Соус з червоної смородини

Час приготування: 5 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Смородину, базилік, часник пропустити через м'ясорубку або подрібнити у блендері. Поступово додавати сіль і цукор, періодично пробуючи результат.

Соус можна консервувати на зиму. Для цього його потрібно довести до кипіння, проварити пару хвилин, розлити по банках і закатати.

Інгредієнти

Червона смородина - 0,5л банку

 2-3 зубчики часнику

 2-3 ст л рубаного базиліка (3-4 гілочки)

 1-1,5 ст л солі

 2 ч. Л. цукру

 гіркий перець-за смаком і буженинам

Про рецепті

Кількість продуктів вільно варіюється на ваш смак, я виміряла - на свій смак)

 

Інші рецепти

салат гранатики
Ікра з баклажанів
Пиріг по-ельзаськи
Торт Купа
Тістечка медові (ще один варіант)
Соковитий салат з редису, ріпчастої цибулі і огірка жовтого сорту
Курка тушкована з сиром
Торт Лимонник