![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Соус з червоної смородиниЧас приготування: 5 хв. Складність: не визначена Як приготуватиСмородину, базилік, часник пропустити через м'ясорубку або подрібнити у блендері. Поступово додавати сіль і цукор, періодично пробуючи результат. Соус можна консервувати на зиму. Для цього його потрібно довести до кипіння, проварити пару хвилин, розлити по банках і закатати. ІнгредієнтиЧервона смородина - 0,5л банку 2-3 зубчики часнику 2-3 ст л рубаного базиліка (3-4 гілочки) 1-1,5 ст л солі 2 ч. Л. цукру гіркий перець-за смаком і буженинам Про рецепті Кількість продуктів вільно варіюється на ваш смак, я виміряла - на свій смак)
Інші рецепти салат гранатики |
![]() ![]() ![]() ![]() |