Профітролі з потрійною начинкою

Кухня: Англійська

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 7

Складність: не визначена

Як приготувати

Спочатку замішуємо заварне тісто: на 1 склянку киплячої води - щіпка солі, 1 -2 ст. ложок цукру, 1 склянка борошна; все це добре промешівают, знявши з вогню. Додаємо 50 г вершкового масла і 2 яйця. Має вийти м'яке, приємне, жовте заварне тісто. Наповнюємо цим заварним тестом кондитерський шприц або кондитерський мішечок і видавлюємо невеликі кульки на змащений олією лист. Можна викладати кульки чайною ложечкою. Випікати профітролі в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин до рожевого кольору.

Поки профітролі печуться, готуємо начинку.

Яйця відварні рубаємо дрібно, зелень-рубаємо, сир-трьом на тертці, філе форелі ріжемо на 7 невеликих смужок.

Тепер готові профітролі Остуджуємо, зробивши надріз на бічній стороні. Потім прибираємо верхню шапочку і починаємо начиняти:

яйце, 1 ст. л. овочевого рагу, зверху (заздалегідь закатати смужку рулетиком) -рибка. Поливаємо трошки майонезом і накриваємо шапочкою.

Зубочисткою робимо отвір в кожній шапочці і акуратно прикрашаємо кропом, тертим сиром.

ГОТОВО !!! Тепер можна трохи дати постояти навіть у холодильнику і можна їсти!

Всього вам найкращого і приємного апетиту !!!

Інгредієнти

* Вода - 1 скл.

 * Сіль (Щіпка)

 * Цукор-пісок - 1 ст. л.

 * Борошно пшеничне - 1 скл.

 * Масло вершкове - 50 г

 * Яйце куряче (сире - 2шт; відварне - 3шт.) - 5 шт

 * Олія рослинна (Для змащування форми)

 * Рагу овочеве (У банку (консервоване)) - 7 ст. л.

 * Форель слабосолена (філе) - 7 скибки.

 * Майонез - 100 г

 * Зелень кропу (Прикраса)

 * Сир (Тертий) - 7 ст. л.

Про рецепті

Цей рецепт корисний тим, що начинка іграетважную роль, заповнюючи хрустке тісто. Всередині може бути і риба, і просто овочі, тим самим користь очевидна-ніякої шкоди для організму, насиченість і немає почуття голоду! Навпаки, черговий приплив і позитив!

 

Інші рецепти

Салат Черепашка
Золоті кульки (Tuna patties)
Соте з курки з брокколі і ГРИБАМИ
м'ясний рулет з печінкою
пиріг шоколадний (в кризу саме те)
Спагетті з соусом з сочевиці
Яловичина з абрикосами, трошки по-французьки
Опяткі мариновані