Курка з грибами в сметані

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Середній

Як приготувати

1. Курку нарізати на дрібні шматочки, посолити, присмачити маслом і сіллю.

2. Цибулю нашаткувати, обсмажити в киплячому рослинному маслі, додати курку, перемішати і обсмажити всі разом.

3. Змішати 500 г грибів з 500 г сметани, додати трохи борошна, залити отриманим соусом курку, якщо треба, додати трохи гарячої води, перемішати ще раз і тушкувати все разом до готовності. Наприкінці заправити розтертим часником і посипати рубаною зеленню.

Подавати з картопляним пюре.

Інгредієнти

500 г курки

1 ріпчаста цибулина

500 г печериць або інших грибів

500 г сметани

щіпка борошна

1 зубчик часнику, розтертий з сіллю

зелень

 

Інші рецепти

Сирні трояндочки
закуска з баклажанів, гостра
Коньяк Святковий
Сирну мафінів з ВИШНЕЮ
Лазанья
Язик яловичий
Свинячі відбивні з грибним соусом
Салат-Каприз (варіант)