Spaghettis au saumon fume-Спагеті з копченим лососем і коньяком !!!

Кухня: Французька

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Відварити спагетті в підсоленій воді + оливкова олія.

Поки варяться спагетті.

Закип'ятити коньяк, 1-2 хвилини проварити.

Розігріти, сметану і влити коньяк, постійно помешевая дати закипіти варити 2-3 хвилини постійно помішуючи, потім додати порізаний шматочками копчений лосось, варити 2-3 хвилини, відключити, додати табаско + порізану дрібненько зелень + посолити якщо необхідно.

Розкласти по тарілках спагетті полити соусом + посипати порізаним на кубики сиром фета і прикрасити зеленню.

Інгредієнти

Спагеті 450гр.

Олія маслинова 1ст. л.

Вода.

Для соусу:

Лосось копчений 150гр.

Сметана 10% 300мл. (в орігенале крем фреш)

Коньяк або віскі 150 мл.

Чилі чи табаско чуть чуть. (в орігенале poivre de cayenne-гострий перець)

Кінза або петрушка підлогу пучка.

Для посипання:

Сир фета 100гр.

Кінза або петрушка гілочка.

 

Інші рецепти

Щасливі Лисички! :)
Жили у бабусі два веселих півня
КАПУСТЯНИЙ ШНІЦЕЛЬ
Томатний суп
Йогуртовий кекс з чорносливом
Сливовий Наполеон
Помидорки мариновані (1999 варіант)
Курячі шлунки в сметані