Хрусткі вафлі

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 23

Складність: не визначена

Як приготувати

Збити яйця, додати в них цукор. Розтопити масло і остудити. Додати масло до яєць, збити. Додати борошно і розмішати. Тісто - як сметана.

Виливати на платформу по 1 ст. л. тесту, випікати до темно-золотого кольору і відразу згортати в трубочку (я надягаю для цього кухонні рукавиці).

Інгредієнти

5 яєць

170 г вершкового масла (хто вживає маргарин - можна і його)

1 ст. л. спирту або 2 ст. л. горілки - для хрусткості (градуси випарюються)

2/3 ст. цукру (я взяла півсклянки коричневого цукру, решта - білий)

1 ст. борошна - просіяти

Ваніль

Розпушувач не додавати - вафлі будуть щільними і погано згортатися

 

Інші рецепти

Овочеві роли з сиром
Курка з гречаною локшиною і вешенками
Курячі грудки з пармезаном і беконом
Рецепт білкового крему
Печиво з гарбузом
торт ІДЕЯ
kompozicia iz shokolada i iz mastiki
Суп картопляний з їжачками для маленької прівереди