Фаршировані Конкильони під соусом Маринара

Кухня: Італійська

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: не визначена

Як приготувати

Це нескладне в приготуванні страва виглядає на столі дуже елегантно. Начинка може бути абсолютно будь-яка - рибна, м'ясна, грибна, овочева ...

Обсмажити фарш з дрібно порізаним часником і цибулею. Додати в остиглий і відціджений від рідини фарш тертий сир (2/3 від усього кол-ва), хлібні крихти, яйце і різану зелень. Додати сіль-перець або готову суху приправу для макаронів.

Приготувати черепашки як вказано на упаковці. Варити як ви любите - якщо альденте, але пару хвилин недоваріть, якщо зварені до кінця - додати 1 хвилину. Злити воду і охолодити.

Соусом марінара змастити форму для запікання (приблизно 150 г соусу)

Нагріти духовку до 200 С.

Нафарширувати щільно Конкильони м'ясної сумішшю, розкласти в підготовленій формі зрізами вгору.

Викласти залишився соус поверх черепашок.

Зверху трохи присипати пармезаном і поставити запікати ок. 20 хвилин.

Інгредієнти

Фарш (у мене яловичий) - 500 г

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик (дрібно порізати)

Пармезан тертий - 200 г

Хлібні крихти - 2-3 ст. л.

Яйце - 1 шт.

Соус Маринара (або готовий соус для спагетті) - 600 г

Сіль

Перець

Петрушка або кріп дрібно порізані

Приправа для макаронів суха - 1 ч. Л.

Конкильони (великі черепашки) - бл. 20 шт.

 

Інші рецепти

Банани в кунжутною карамелі
Соус з курки по азербайджански
салат ЗМІЙКИ
Курочка Лентяйка
Млинці з цукіні і не тільки
Тістечко Міні -наполеончікі
роли
Торт Східний