Медальйони

Час приготування: 42 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

ріжемо цибулю, обсмажуємо на соняшниковій олії до золотистого кольору на сковорідці. Додаємо нарізані гриби і дрібку солі, смажимо приблизно 5-7 хвилин.

 м'ясо ріжемо на порційні шматочки, теж на соняшниковій олії, додаємо дрібку солі. Смажимо 5 хвилин

 ріжемо помідори кільцями; сир натираємо на тертці

 розігріваємо духовку до 180 градусів

 викладаємо у форму шари:

 а) м'ясо

 б) гриби з цибулею

 в) майонез / сметана

 г) помідори

 д) сир

 ставимо форму в духовку на 20-30 хвилин!

Як гарнір можна подати свіжі овочі! Дуже ситно! Смачного!

Інгредієнти

- М'ясо, філе 3 шт. (я використовувала куряче філе, але можна замінити будь-яким)

- 1 цибулина

- Гриби будь 500гр. (я використовувала шампіньйони заморожені)

- Сир 200 гр.

- 2-3 помідори

- Сметана 150 гр. або майонез

- соняшникова олія

- Сіль

 

Інші рецепти

П'яна качка
Крепи (французькі млинці)
МОРСЬКИЙ ПЛОВ
Піца на дуже тонкому тісті (можливо варіант)
ЛІТНІ РАДОСТІ 3: апельсин-лимонне суфле
М'ясний рол
Кабачок смажений
закуска Хе з морепродуктами і морквою