Баклажановие крем- PADLIZSAN KREM

Час приготування: 90 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Діп з баклажанів і тахіни.

Варіанти: Баклажанний крем-дип від Евочка.

Як приготувати

Хочу поділитися з Вами моїм улюбленим баклажановим кремом, який дуже давно готую. На смак- дуже приємний, кремоподібний, божественно смачно щедро намазав її на підсмажений хліб ...

Без майонезу відмінно заморожується !!!

Баклажан проколоти в декількох місцях виделкою і на застеленій папером для випікання деку спекти в духовці при 180-200 ° С, час від часу повертаючи його. Поки придбав не дрібні зморшки, приблизно пішов хороший годину ...

Вийняти з духовки і обполоснути холодною водою. Коли трохи остила- очистити від шкірки дерев'яною лопаткою (! Не можна металліческім- баклажан почорніє). Почистити часник і разом з баклажаном в блендері перемолоти до кремоподібній консистенції.

Порізати червоний перець і помідор на дрібні кубики і злегка обсмажити разом в олії (я користувалася соняшниковою), посолити, поперчити. Можна використовуватися консервованими помідорами, які заготовлені в томаті. 10-12 хвилин смаження цілком достатньо. Дати охолонути.

Додати гірчицю до баклажанів.

Якщо половину крему вирішимо заморозіть- до залишилася масі домішали тільки стать порції зазначеного в рецепті майонезу, (вийнявши з морозилки остаток- розморозимо звичайним способом, + пару ст. Л. Майонезу, і готово).

Підсмажимо хлібець і отримавши масу задоволення від гармонійного смаку баклажанового крема- насолоджуємося!

Інгредієнти

2-3 баклажана, побільше розміром

2 помідора- великих

100 г оливкової олії

170 г майонезу

2 ст. л. гірчиці

3-4 м'ясистого червоного перцю

8-10 зуба часнику

сіль

мовляв. чорний перець

 

Інші рецепти

Сирний суп з брокколі
Хризантема з пекінської капусти
Хворост. Просто хмиз
Салат з тигрових креветок з руколою
Хліб з цілісної і кукурудзяного борошна
смачний соус Вогник
Вершково-кавовий торт
Заправка для супу з щавлю і солодкого перцю