Салат "Пікантний річний"

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Баклажани ріжемо на дрібні шматочки (кубики або соломку), смажимо на олії до готовності, додаючи спеції та сіль з цукром. Вимикаємо і ложим пропущений через чеснокодавку часник, перемішуємо.

Тепер беремо блюдо і на дно укладаємо (не дуже товстим шаром) наші смажені баклажанчики, зверху покладемо дрібно нарізані білки і покриємо майонезом. Далі притрусити рубаними жовтками і викласти шар червоних дрібно нарізаних помідорів.

Всі !!! Салат готовий))))

Смачного!!!!

Інгредієнти

Баклажан-3-4 шт

Часник-5-6 часточок

Яйце вареное- 3-4шт (залежно від кількості баклажан)

Помідор - 1-2 шт

сіль, цукор- за смаком

майонез

масло подсолнечное- для смаження

 

Інші рецепти

Курка в медово горіховому соусі
Швидка куряча печінка
Куринное гніздечко
Салат Козел в городі (черговий)
Хрусткий хліб з печеною часником і сирними кишеньками
Рулет з лаваша Пікантний
Томатний кетчуп (домашній)
ПИРІГ з цвітної капусти з БРОКОЛІ