Кабачкові котлетки на вечерю

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Кабачкова ОЛАДКИ НА СНІДАНОК

Як приготувати

Все дуже просто. Кабачок почистити, натерти на крупній тертці, віджати від рідини, додати яйце, потім геркулес, перемішати, посолити.

Дати суміші постояти 10-15 хвилин.

Викладати на розігріту з маслом сковорідку невеликими котлетками, обсмажити по кілька хвилин з обох сторін.

Інгредієнти

кабачок (цукіні) маленький - 1 шт.

яйце - 1 шт.

"геркулес" - 2 ст. л.

сіль

 

Інші рецепти

Вітамінний салат
Свиняча Відбивна * ПРОСТО Хрюша *
Джем з груш
Пиріг з варенням
Консервовані кабачки
Йогуртовий торт з персиками без випічки
Млинці ,, скоростиглих
Сунично-динний торт