Ескалоп під соусом Черрі

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Картоплю очистити від шкірки і нарізати в довжину четвертинками.

Ескалоп відбити, отримані шматочки розрізати кожен на дві частини, поперчити, посолити.

На деко, змащене оливковою олією, укласти шматочки ескалопа і обкласти з усіх боків картопляними часточками.

Частина помідорів Черрі розрізати на половинки, якими обкласти ескалоп

Частину помідорів дрібно нарізати, змішати з майонезом, подрібненим цибулею і часником.

Отриману масу викласти зверху на шматочки ескалопа, картопляні часточки рясно змастити майонезом.

Сир натерти на тертці і посипати ескалоп за 10 хв. до закінчення запікання.

Запікати в духовці при 180 градусах, 30 - 40 хв.

Смачного!

Інгредієнти

Картопля 4-5 шт.

Ескалоп 3 шматочка (по 200 гр)

Помідори Черрі 500 гр

Сир твердий (Не солоний) 300 гр

майонез

цибуля ріпчаста 1 шт.

часник 3 зубчики

оливкова олія

чорний мелений перець

сіль

 

Інші рецепти

Масала для чаю
Салат з огірків на зиму
Розсольник по польськи
Куряча грудка каррі з кунжутом в чаші з нектарина
Сік з петрушки ВІАГРА
Печиво Арахісове Міні Красотульки
шашличок
Салат з печінки тріски