Натуральний яблучний оцет.

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Оцет з малини з травами.

Як приготувати

Яблука (найбільш ароматні - антонівка, білий налив) дрібно нарізати, залити водою, додати цукор, помістити в емальований або скляний посуд, накрити тканиною щільно обв'язати навколо горлечка і поставити в темне місце на 3 місяці.

Спочатку, коли яблука спливають нагору, періодично перемішувати, потім просто так стоїть, поки прозорим не стане.

Ось наочна агітація. Оцініть прозорість

Інгредієнти

яблука 1,5 кг

вода сира холодна 1,5 л

цукор 200 г

 

Інші рецепти

Соус з червоної смородини
МАНТИ по-азербайджанські
Баклажани мариновані
сирний супчик
Мови з кабачків
Курячі ніжки з хрусткою шкіркою Замилування
пиріг Піонерський
Перець, фаршрованний яйцем