На головну

суп імені Російсько-В'єтнамської дружби

Кухня: В'єтнамська

Час приготування: 60 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Курку або рибу чи м'ясо порізати невеликими шматками і варити до напівготовності. Коли м'ясо стане м'яким ріжемо 2-3 головки цибулі півкільцями і кидаємо в каструлю з бульйоном, потім 2-3- помідора порізаних великими кубиками.

Додаємо сіль і перець за смаком, ст. ложку аджики, краще домашньої. Потім відкриваємо банку консервованих ананасів і якщо в каструлі є місце, то виливаємо разом з соком, а якщо ні, то просто одні ананаси. Додаємо узбецькі спеції, куплені на ринку, лавровий лист, кінзу і часник, розім'яту виделкою. Для гурманів можна в курячий суп додати креветки.

Інгредієнти

1куріца або 1 кг. риби або м'яса, 2-3 головки цибулі, 2-3-4 помідора, аджика, банку консервованого ананаса, спеції за смаком.

Про рецепті

Всі продукти не повинні бути перевареними. Кидати в каструлю в міру підготовки. Лук порізали і кинули, слідом помідори. Води не дуже багато. Спеції та ананас надають особливого смаку. Просто, швидко і за вуха не відтягнеш. Спробуйте самі.

 

Інші рецепти

Профітролі з потрійною начинкою
Справжній український СІЛЬСЬКИЙ БОРЩ
Помідори малосольні
Рулетики з цукіні з кольрабі
салат по Красноярському
Трубочки з начинкою (Canutillos rellenos)
Салат Друга планета
Супчик швидкий з кукурудзою