Торт "Шоколадне задоволення"

Складність: не визначена

Як приготувати

1-й ярус (основа):

 Беремо шоколад і роздрібнюємо його. Ставимо каструльку на вод. баню, але тільки, щоб вода не торкалася дна- і розтоплюємо шоколад. Трохи остудимо його. Ложим в окрему миску размяг. слив. масло і додаємо до нього сах. пудру (можна і просто цукор) і перемішуємо як слід. Тепер додаємо жовтки і заважаємо поки не отримаємо одноманітну масу. Потім додаємо наш шоколад, размельченное печиво і просіяне борошно. Перемішаємо. Окремо дуууже грунтовно збиваємо білки, додавши дрібку солі і оставш. сах. пудру. Тепер додаємо білки до приготований. масі і перемішуємо.

 Візьмемо круглу-разьемную форму, змащуємо маслом і злегка посипаємо борошном. Покладемо рівним шаром половину приготованого тесту. Покриваємо його варенням і долажіваем оставш. порцію тіста. Ставимо в розігріту духовку 170 гр. Випікаємо близько 30 хв.

 Готуємо крем-скріплення:

 Збиваємо згущенку з размяг. слив. маслом, додаючи коньяк і ставимо його в холодильник (нехай чекає свого години)

 Готовий корж потрібно остудити і тільки потім змастити його кремом.

 2-й ярус: (у мене форма серця)

 Тісто:

 З перерахованих інгредієнтів замісити тісто і поставити його ненадовго закріпитися в холодильник)

 Дістали, беремо форму і акуратно пальчиками распреділяем його за формою і покриваємо збитим безе. Ставимо в духовку на мін.15

 Готуємо крем для цих пісочити. коржів:

Цукор і кава (готовий) варити до отримання густого сиропу. Додамо сюди тертий шоколад і жовтки, знімаємо з вогню і не перестаючи перемішувати вводимо тепле розтопиться. слив. масло.

 Остиглі коржі перемащуємо кремом.

 Торт прикрасила залишилися безе і жел. цукерками (робила його для дитини)

Інгредієнти

1 ярус:

 тісто-

 черн. шокол.-250 г

 слив. масло-200 г

 сах. пудра-250 г

 яйця-8 шт.

 борошно-200 г

 сух. розсипчасте печиво-50 г

 Прошарок-АБРІКО. варення-10 ст. ложок

 Крем (скріплення між ярусами):

 сгущ. молоко-250 г

 какао-2 ст. ложки

 коньяк-2 ст. ложки

 2-й ярус:

 тісто:

 борошно-2 склянки

 цукор-0.5 склянки

 яйця-3 жовтки

 маргарин-150 г

 сметана-50 г

 сода-1/2 чайн. ложки

 Безе-покриття цих коржів:

яйця-3 білка

 цукор-1 стакан

 Крем для цього ярусу:

 цукор-120 г

 міцне свар. чер. кава-7 ст. ложок

 шокол.-150 г

 яйця-3 жовтки

 слив. масло- 120 г

 Прикраса торта-залишився безе і желейні цукерки

 

Інші рецепти

Кабачки гостренькі
Торт Вкусняшка
Лисички на зиму
Консервований салат
ТортКіевскій
Мариновані сливи
курячі міні-рулети
Смачна буженінка зі свинячої голови! -варіанти