Торт "Чарівність"

Час приготування: 120 хв.

Кількість порцій: 14

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: кавово-горіхові тістечка з трюфельною прошарком

Як приготувати

Закохалася я в ir71 брауни ... і цього разу вирішила з ним поекспериментувати ... Дуже сподобався natapit крем і трюфельна прошарок - і я все спробувала з'єднати - назва придумували з гостями разом .. Буду не надто втомлювати подробицями саме тому, що усьо ихнее ...

Для Брауні 1:

Шоколад і слив. масло розтопила на водяній бані і вимішати, остудила.

Яйця збила з цукром, додала шоколадну масу, борошно (попередньо змішану з розпушувачем і какао).

Пекла близько 40 хвилин у попередньо нагрітій духовці на середньо-сильному вогні.

Для Брауні 2:

У тій же послідовності, що і 1 Брауні.

Для трюфельно прошарку:

Розтопити щоколад в добре нагрітих вершках.

додати коньяк, накрити харчовою плівкою і пставіть на ніч у холодильник.

Раненько стала прошарок густий і моторошно ароматною! -чесс Слово!

КРЕМ КАВОВИЙ:

У 1 стол. л. теплих вершків розвести кави і збити з вершками і сах. пудрою.

Для ГЛАЗУРІ:

розтопити шоколад на водяній бані і вебіть з вершками.

ЗБІРКА:

Кожен корж розрізала навпіл, укладала чергуючи кольору.

Розрізану половинку змащувала трюфельно прошарком - а той корж, з який буде стикатися - Кавовим кремом і з'єднувала ...

Верх і боки торта покрила глазур'ю ...

Смачного! Їжте на здоров'я!

Інгредієнти

Для Брауні 1:

200г гіркого шоколаду

3 ст. л. какао

2 ст. л. кави розчинної

100г слив. масла

3 яйця

1 скл. цукру

1 пакет (10г) рахрихлітеля

1 ст. борошна

Для Брауні 2:

200 р білого шоколаду

100 г слив. масла

3 яйця

1 скл. цукру

1 пакет (10г) розпушувача

1 скл. борошна

Для трюфельно прошарку:

200 г молочного шоколаду

250 г вершків 33%

1,5 ст. л. коньяку

Для Кавового крему:

250 г вершків 33%

1 ч. Л. кави

2 ст. л. цукрової пудри

Глазур:

100г гіркого шоколаду

250г вершків 33%

 

Інші рецепти

Літній десерт Пробудження
Бутерброд з секретом
Копчені вкусняшки
Суп зі свининою За вуха не відтягнути
ПеченьеАрбузние часточки
Грінки з чорного хліба з сиром і часником
котлети Пожарські
Мафіни з сухофруктами (солодкі, але без цукру :))