Фаршировані млинчики "Толстячок"

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Готуємо тісто для млинців, обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки

 Начинка: філе подрібнюємо, додаємо майонез і перець (за смаком)

 гриби подрібнюємо і обсмажуємо на раст. олії до утворення золотистої скоринки, додаємо в сковороду курку, перемішуємо і смажимо протягом 10 хв., вливаємо воду, додаємо кубик і тушкуємо на повільному вогні, постійно помішуючи ще 5 хв.

 На остиглий млинець викладаємо шматочок сиру, а зверху 1 ст. ложку нашого фаршу, блін згортаємо конвертиком. Потім конвертик обсмажуємо з двох сторін (для закріплення шва)

 Смачного!

Інгредієнти

На млинці:

2 яйця

400 мл молока

2 ч. Л. цукру

сіль за смаком)

борошно 300 гр

2 ст. ложки раст. масла

Начинка:

сир для сендвічів 1 уп.

печериці 4-5 шт.

філе кури 250 гр

кубик для курячого бульйону

чорний мелений перець

майонез 3 ст. ложки

вода 100 мл

раст. масло (для обсмажування)

 

Інші рецепти

М'ясний рулет з подвійною начинкою
Листковий цибульний салат
ЕДАЛФАВІТ (російська)
Пиріжки з м'ясом і капустою (мій варіант)
Котлети куріние- незрівнянні (рубані)
Фарширований хліб до сніданку
Салат з помідорів, цибулі, часнику та горіхів (варіант)
Вишневий лікер