На головну

Грушево-ягідний пиріг без цукру

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Грошовий пиріг з Франції (без цукру).

Як приготувати

Яйця злегка збити віночком, додати 200г молока, перемішати, всипати борошно, ванільний цукор і посолити. Розмішати до зникнення грудочок.

Коньяк змішати з рештою молоком і додати до тесту. Перемішати. Залишити тісто на 1:00 "відпочити".

Тим часом почистити груші, нарізати їх часточками. У агрусу зрізати "ховстікі".

У форму, змащену маслом і присипану манкою, вилити тісто. На нього - скибочки груш, потім - агрус і смородину. Зверху натерти на крупній тертці масло.

Випікати при 190 градусах 35-40 хвилин.

Остиглий пиріг посипати цукровою пудрою.

Приємного чаювання!

Інгредієнти

3груші

1 піалках агрусу

1 піалках чорної смородини

250 г борошна

250 г молока

2 ст. ложки коньяку

3 яйця

1 пакетик ванільного цукру

50 г вершкового масла

дрібка солі

 

Інші рецепти

Картопляне суфле з сиром Чеддер
Мусака
Рулет з лососем
Гарбузовий суп-пюре з беконом
Рибка
Ніжні маффіни з варенням
Рулетики з баклажан з оригінальною начинкою
Корндог, кукурудзяна сосиска