"Галушки" з куркою.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Галушки з куркою.

Як приготувати

На початку готуєш тісто:

Приблизно 2 ст. л. борошна заливаємо 0,5 склянки окропу енергійно перемішуючи (якщо вийшли грудочки не страшно). Коли суміш трохи охолоне додаємо яйце, сіль, і борошно, до тих пір поки тісто не стане еластичним. Остовляют відпочити.

Цим часом курку ріжемо на порційні шматки (стегенця ріжемо навпіл). І відварюємо до напівготовності. Виймаємо. Укладаємо на деко.

Беремо тісто і розгортаємо лист, приблизно товщиною 0,5 см.

Дрібно режим цибулю ножем. (Один раз я спробувала на комбайні, але нічого не вийшло - цибуля дав сік)

Далі на лист тіста розподіляємо цибулю і посипаємо все це перцем (кому як подобається - якщо хочете по-гостріше то перцю не шкодуємо, але в межах розумного звичайно.)

Потім згортаємо тісто рулетом і нарізаємо його на шматочки приблизно по 5 см. Краї шматочків защіпляем.

Відварюємо отримані галушки в курячому бульйоні так само до напівготовності (приблизно по 5-10 хв). Виймаємо і укладаємо так само на деко поверх курки. Виливаємо приблизно 0,5 ст бульйону.

Ставимо в духовку при темп. 180-200 до тих пір поки не з'явитися рум'яна, апетитна скоринка.

От і все СМАЧНОГО.

Інгредієнти

1 велика курка, або стегенця по кол-ву людей для яких готуєш (я наприклад беру 4 великих стегенця)

мука

1 яйце

вода

2 великі цибулини

чорний перець

сіль

 

Інші рецепти

Тімбаль з лососем
Каррі з морепродуктів від бідних тайських рибалок
Омлет Сонечко
Торт «Чорнослив»
Швидкі помідори
Насипний пиріг з персиками і яблуками. (варіант)
Малосольна рибка
Спокуса