Фаршировані перці з сирним соусом

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

НАЧИНКА

Рис відварити до напівготовності, цибулю обсмажити.

рис, цибулю, фарш, сіль, перець змішати (бажано руками, що б фарш був ніжним і пишним).

ПЕРЦІ

Перці опустити в окріп на 3-4 хвилини, для того що б вони були м'якими і не гірчить.

Начинити перці фаршем.

СОУС

У 3 склянки бульйону або кип'яченої води додати сметану і томатну пасту. Все перемішати і залити наші перці, попередньо укладені в варильну посуд. Варити приблизно 40-45 хвилин. За 15-20 хвилин до готовності додати в соус натертий сир.

Інгредієнти

Рис-250 гр;

Фарш (будь-який) -400 гр;

Цибуля ріпчаста-2 великі головки;

Перці болгарскіе- 12 шт .;

Сметана - (250 гр.) 1/2 пачки;

Томатна паста- 2-3 ст. л .;

Сир твердих сортів- 150гр .;

Перець, сіль за смаком.

 

Інші рецепти

Сніданок для коханого
Іспанська омлет
Турецька запіканка з булгура
Десерт-морозиво з персиками
тріска в соусі з латуку на грибний підкладці
Пастрома індичих
Курник від Иришки
Печиво СЕРПАНТИН