На головну

Курочка під вершками

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Курка під вершково-сирним соусом

Варіанти: Курочка під вершками з картоплею і цвітною капустою

Як приготувати

Курку розрізати порційно. Приготувати маринад: вершки, за смаком сіль, червоний і чорний перець. Кладемо курочку в маринад і залишаємо на 4-5 годин.

Нарізаємо картоплю і викладаємо на деко (злегка змащений маслом, викладаємо шматочки курки на картоплю (картоплю можна покласти і між куркою), заливаємо маринадом (я ще додала в нього кріп) і прикрашаємо помідорами. Накриваємо фольгою і на 30 хвилин у гарячу 220 гр. духовку. Знімаємо фольгу і ще на 20-30 хв. Як зарум'яниться, так і готово.

Смачного!!!

Інгредієнти

курка 1.5 кг

500 мл вершків 10%

зелень (у мене кріп)

картопля

сіль

перець чорний і червоний

 

Інші рецепти

Хрусткі вафлі
Царська заливна риба
Saumon au sesame- Кубики лосося в Сезам
Свинина, запечена в хреново-гірчичному соусі
Салат з томатів, огірків і солодкого перцю. Гострий
Тушкована капуста з качкою
Аджика
Салат Репинский