Фарширований батон

Складність: не визначена

Як приготувати

У батона (бажано з твердою скоринкою) зрізати верхівку, вийняти м'якуш.

Готову курку нарізати кубиками, додати обсмажені гриби, горошок, сметану з майонезом, приправити за смаком, змішати з натертим сиром.

Закрити верхівкою і на хвилин двадцять в духовку.

Інгредієнти

1 батон білого хліба

Куряче м'ясо (у мене половинка запеченої курки)

зелений горошок (у мене зелена стручкова квасоля)

гриби

3 ложки майонезу

3-4 ложки сметани

перець, приправи за смаком

сир

 

Інші рецепти

Соус Маринара
Сирні трояндочки
Домашні цукерки Корівка
Суп Зоря
омар на фуагра
Салат з печеними овошей а-ля Грецький
Гамбо
Ніжні рибні котлети (варіант)