Баклажани (ікра)

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 10

Складність: не визначена

Як приготувати

Баклажани почистити, розрізати навпіл, залити солоною водою і довести до кипіння, вимкнути, потримати 3-5 хв, злити воду.

Морква, цибуля легко пропассіровать на сковорідці, перемолоти.

Баклажани, перець солодкий, помідори, цибуля, морква (ВСЕ ЗМІШАТИ)

Додати сіль, цукор, чорний і гіркий (червоний) -по смаку, 0.5літра соняшникової олії.

ВСЕ варити 30 хв.

За 10 хв до кінця варіння додати 100 гр оцту столового і часник.

ВЕСЬ ЧАС помішувати !!!!

Готову ікру розкласти в стерильні банки. Укутати.

ВСЕ !!!!

Інгредієнти

6 кг. баклажан

1 кг. цибулі

1 кг. моркви

2 кг. перцю солодкого (перемолоти або дрібно порізати)

1.5 кг. помідор (перемолоти)

2 пригорщі часнику (перемолоти)

 

Інші рецепти

Сирний перевертиш з вишнею
Банановий фліп з ревенем
Вафлі за 20 хвилин
Салат з курячої печінки з персиком і смаженим сиром
Перець, фарширований чечевиця з фаршем
Кокосовий маннік з грушами
Тортілья
Запіканка по-селянськи