Млинцеві мішечки з начинкою

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Мішечки млинцеві з сирним кремом і копченою сьомгою

Варіанти: Млинці на картопляному відварі з начинкою

Як приготувати

Перемішуємо яйця, борошно, молоко, сіль (~ 1/2 чл) і цукор (~ 1 ст л без гірки). Потім додаємо кефір, ще раз ретельно перемішуємо і випікаємо тонкі млинчики (сковорода 24 по діаметру). Виходить 12 шт

Грудку і паприку ріжемо невеликими кубиками і обсмажуємо на ростить маслі (трохи оного) близько 2-3 хвилин.

Тим часом ріжемо не крупніше цибулю-порей, а точніше його стебло, сантиметрів 20. Додаємо до курки, туди ж пропущений через прес часник, вершки, сіль і перець (чимало). Доводимо до кипіння і Томім на маленькому вогні хвилин п'ять

На середину млинчика кладемо нашу начинку (~ 1.5-2 ст л), збираємо краю млинця і зав'язуємо зеленими пір'ям цибулі-порею

Підігрійте їх у мікрохвильовці, або в сковороді, на малий вогні, при закритій кришці

Смачного!

Інгредієнти

~ 300гр борошна (2 склянки)

по 300 гр молока й кефіру

2 яйця

сіль, цукор

Грудка 1 курки (грам 300-400)

1/2 не маленькою червоної паприки

Зелена цибуля

3 зб часнику

250 гр вершків (жирність за буженинам)

сіль перець

 

Інші рецепти

Бірйані ма рубйан -бірйані (рис) з креветками
філе яловичини в імбирному соусі
закуска з баклажанів, гостра
каварма
Суп з риби і морепродуктів -варіанти
Шоколадний яблучний торт
Шарлотка
Салат НатВлад