Варіант шоколадного коржа і що з ним можна зробити

Складність: не визначена

Як приготувати

Какао заливаємо окропом, розмішуємо до утворення маси без грудочок і залишаємо остигати

 В окремому посуді змішуємо розм'якшений маргарин, сметану, яйця, цукор, сіль, соду, збиваємо до повного розчинення цукру

 Туди ж додаємо борошно збиваємо до утворення маси без грудочок

 Потім додаємо остигле какао, змішуємо поки какао рівномірно розподілиться по всьому тесту

 Дно рознімної форми діаметром 24 см застилаємо пекарської папером, викладаємо тісто і ставимо в розігріту до 180 С духовку, випікаємо поки тісто повністю пропечеться т. Е. Встромлена в середину зубочистка залишиться чистою

 Дістаємо форму і духовки, даємо трохи охолонути, потім підрізаємо по краях ножем і знімаємо форму

 Тепер що з цим коржем можна зробити, коли корж повністю охолоне, розрізаємо його вздовж на дві частини, на одну половинку рівномірно викладаємо конфітюр, накриваємо другою половинкою, збиваємо вершки до густоти, обмазуємо верх і боки, виходить такий легкий варіант Чорного лісу, ставимо торт в холодильник на пару годин даємо вершкам трохи застигнути.

 От і все, приємного апетиту!

Інгредієнти

200 гр. сметани

200 гр маргарину

2 ст. цукру

4 яйця

3 ст. борошна

1 ст. л. соди

1/2 ч. Л. солі

1 ст. какао

1 ст. води

Крім того

400 гр. черешневого конфітюру

300 гр. кулінарних вершків або 300 гр. вершків + закріплювач

 

Інші рецепти

Салат Пікантний літній
Пряне шоколадне печиво з горіхами
Торт Наполеон але набагато простіше))))
Французькі млинчики-Crepes
Торт Купа
Антипохмільні
пиріг
Ачма