Закуска з перцю і кабачків в томатному маринаді

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Маринований солодкий перець

Як приготувати

Перець розрізати уздовж навпіл, очистити від насінники, нарізати на смужки товщиною 1 см.

Молоденькі кабачки з ніжною шкіркою «настругати» на смужки шириною 1-1,5 см., Довжиною 8-12 см. Ножем для шинкування капусти до насіння. Полосочки виходять дуже тоненькі.

Помідорчики обшпарити, очистити від шкірки розрізати на дві частини вздовж, а зовсім маленькі залишити цілими (дм. - До 3 см.)

У томатний сік додати масло, сіль оцет, цукор, спеції, довести до кипіння.

Покласти в киплячий томатний маринад перець і кабачки. Спочатку маринад не покриватиме овочі, потім виділиться сік, і рідини буде достатньо. Проварити на повільному вогні 10-12 хвилин.

Як тільки перець можна буде легко проткнути сірником, додати шматочки помідорів, довести до кипіння, через півхвилини вогонь вимкнути.

Закуску остудити до кімнатної температури, а потім поставити в холодильник на 3-4 години.

Готовою закуски виходить приблизно півтора літра.

Інгредієнти

Томатний сік - 750 мл.

Маленькі помідори - 7-8 шт.

Перець солодкий жовтий - 5 шт.

Перець солодкий червоний - 5 шт.

Ратунда слабоострого - 2 шт.

Маленькі кабачки - 3 шт.

Олія соняшникова з запахом - 50 гр.

Цукор - 50 гр.

Сіль - 30 гр.

Оцет 9% - 30 гр.

Чорний перець - 10-12 горошин

Запашний перець - 2-3 горошини

Базилік свіжий - гілочка

 

Інші рецепти

Курячі ніжки в мішечку
курячий суп з яєчними млинцями
Салат Святковий (з ківі)
Грибний супчик з пельменями
м'ясний рулет з печінкою
Хліб по каталонски (варіант)
Ресті-киш
Жульєн пиріг !!! (як варіант)