Полунично-кавуновий гаспачо

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

половину кавуна, порізаного кубиками, 300 гр. полуниці, цукор і сік граната збити в блендері

додати йогурт і сік лимона і злегка збити. охолодити

решті кавун і полуницю нарізати кубиками

в тарілочки покласти кавун, залити кавуново-полуничною сумішшю

прикрасити полуницею і чорницею (я ще вафельними листочками прикрашала)

подавати охолодженим

Інгредієнти

600 гр. кавуна

400 гр. полуниці

2 ст. л. соку лимона

2 ст. л. соку граната

2 ст. л. цукру

4 ст. л. йогурту

100 гр. чорниці

 

Інші рецепти

spaghetti con що є в холодильнику
П'яна качка
Рогалики сирні в цукровій глазурі (варіант)
Салат з моркви (консервація)
Печеня з яловичини з м'ятою і каперсами
Кабачки фаршировані в соусі. Блюдо Nr. 2 з серії боротьби проти врожаю кабачків
М'ясний рулет
Кошики з начинкою