Салат з баклажанів "Осінній"

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Салат з баклажанів.

Як приготувати

Баклажани вимити, зрізати плодоніжки, нарізати на великі шматки і відварити в киплячій, підсоленій воді не більше 5хвилин (баклажани не повинні бути сильно м'якими)). Відкинути на друшляк, охолодити. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, помідори нарізати довільно, перець тонкою соломкою, зелень дрібно нашаткувати. Всі овочі, включаючи баклажани змішати в одному посуді, додати моркву по-корейськи, оцет, сіль, зерна коріандру, перець і раст. масло, все добре розмішати і поставити в холодильник.

Інгредієнти

3 баклажана

1 цибулина

1 болгарський перець (червоний або зелений)

2 помідори

150г. морквини по-корейськи (я брала готову)

1ч. ложка насіння коріандру

сіль, перець, яблучний оцет за смаком

полпучка кропу

150г. раст. масло для заправки

 

Інші рецепти

Курка фарширована млинцями з м'ясом
квасолевий супчик з родзинкою, точніше-з шишечкой
Жили у бабусі два веселих півня
Салат з грушею
Варення ЛАКОМКА з агрусу
Літні салати. Літній салат з консервованою рибою, салат літній
Курячі стегна під скоринкою з хлібних крихт, зелені і сиру
Картопля з м'ясом