Melanzane alla parmigiana (баклажановие рулетики з моцарелою)

Кухня: Італійська

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Піраміджана

Як приготувати

Баклажани нарізати уздовж на пластини товщиною приблизно 4-5 мм, посолити поперчити, підсмажити на оливковій олії або запекти в духовці, змастивши оливковою олією.

Моцареллу нарізати тоненькими шайбочками. На пластину баклажана покласти шайбочку моцарелли, пару листочків базиліка і загорнути рулетиком, заколоти зубочисткою. Рулетики викласти у вогнетривку форму.

Помідори очистити від шкірки, опустивши їх на пару хвилин в окріп, а за тим обдати холодною водою, і дрібно порізати. У розігрітій сковороді з оливковою олією згасити подрібнений часник і помідори, не забувши посолити, поперчити (можна додати трохи цукру).

Отриманим соусом полити баклажановие рулетики. Посипати все щедро натертим пармезаном і запекти в духовці 15-20 хвилин.

Смачного!!!

Інгредієнти

2 баклажана

2 кульки моцарели (250 г)

2 зубки часнику

Пучок базиліка

4 помідори (або баночка помідорів без шкірки)

100 г пармезану

Оливкова олія для смаження

Сіль, цукор, перець за смаком

 

Інші рецепти

Ескалоп під соусом Черрі
Сирний суп з брокколі
Соус з курки по азербайджански
Баклажани з оливками і помідорами
Бананові сирники
Огірочки солоні з ... гірчицею
Салат Настрій
Біфштекс по гамбурзьки