Печеня в горщиках з індичкою і кислою капустою (мій варіант)

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

М'ясо нарізаємо кубиками і обсмажуємо до скоринки

додаємо дрібно порезаний цибулю і моркву

обсмажуємо

укладаємо в горщики

на верх кислу капусту, злегка промиту

потім картопля очищений і порезаний кубиками

Готуємо соус:

сметану і майонез змішуємо додаємо сіль перець кріп і воду

цей соус заливаємо в горщики

ставимо в духовку на годину До готовності картоплі

З закритими кришками

Потім знімаємо кришки і посипаємо сиром

даємо зготується

Інгредієнти

400-500 гр Індичій м'якоті

1 велика цибулина

1 морква

12 середніх картоплин

500 гр. капусти кислої

350 гр. сметани

100гр. майонезу

100гр. води

200 гр. сиру натертого

кріп

сіль перець

 

Інші рецепти

Натуральний яблучний оцет
Курка в медово горіховому соусі
Суп по жидівському (старовинний рецепт)
листковий пиріг з агрусом Ягодка-кислинка
Суп з локшиною Соломка
Тістечка медові (ще один варіант)
Салат Морський простір
Квашена капуста