На головну

слабо \ солона сьомга

Кількість порцій: 1

Складність: не визначена

Як приготувати

Філе сьомги посипати тонким шаром солі + цукру (5: 1), паприкою, Закрити плівкою і залишити при кімнатній температурі на добу. Після цього загорнути в плівку і заморозити на рівній поверхні в морозилці. Солону, заморожену (так легше нарізати) сьомгу тонко нарізати-2-3мм, Отта, і по 2кусочка просто накрутити на палець. Укласти на тарілку і прикрасити улюбленої зеленьюЕслі цю композіію викласти на рвані листя салатів, і скропити оливковою олією + бальзаміч. оцтом, отримаємо САЛАТ!

Інгредієнти

Сёмга- філе, сіль, цукор-пісок, солодка перуки.

 

Інші рецепти

суп імені Російсько-В'єтнамської дружби
гречані оладки з медом
КОКОСОВИЙ ЖРЕБІЙ- Kokuszos kocka
Спагеті під морквяно-горіховим соусом
Маринований перчик від Иришки швидко і смачно
пиріг шоколадний (в кризу саме те)
Запечена риба з солодкою начинкою
Куряча грудка з картоплею в рукаві