Оващное рагу '' Знахідка ''

Складність: не визначена

Як приготувати

що вийде; 400г пачку брюссельської капусти покласти в казан. Налити не багато води і поварити 2-3мінути.

Злити воду і казан з капустою відставити убік.

У сковарде згасити багато моркви з цибулею на олії і покласти в казан. Потім очищаємо кабачки, режим і тушкуємо з не великою кількістю рослинної олії. Тільки кабачки не треба витушівать до тієї стадії що б вони перетворилися на щось. Викладаємо кабачки в казан, намагаємося що б сік кабачків залишився в сковарде. У тугіше

сковарду де залишився у нас сік від кабачків режим очищені баклажани і тушкуємо їх переодически підливаючи води по чу-чуть, що б баклажани не перетворилися на розмазню.

Тушковані баклажани викладаємо в казан. Все що ми загасили солимо скільки Вам треба і видавлюємо лимон в тих же про порціях. Перемішуємо і даємо нашій '' находке''по булькати на вогні кілька хвилин і все.

PS; Всім відоме овочеве рагу, а я до нього ось, так підійшов.

Інгредієнти

з чого; Брюссельська капуста, Кабачок, Баклажани, Лимон, Морква, Цибуля, Сіль, Рослинна олія.

 

Інші рецепти

Торт Шоколадне задоволення
Куряча грудка з баклажанами
Яловичина тушкована по-селянськи
Курка і пенне з вершками і беконом
Запіканка сирна ,, вітамінки ,, (варіантік)
Недільний шашлик
М'ЯСО Розбитний, тушкованому в кислосладкая томатному соусі
Печінка по - строгановськи