Романтична вечеря "Шашлички з сьомги з гарячим овочевим салатом"

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Як приготувати

Сьомгу порізати на рівні шматочки, посолити поперчити і збризнути соком лимона.

Помідор ріжемо на 8 частин.

З цукіні знімаємо тонко 4 пластику (Уздовж овоча) решта ріжемо соломкою.

Баклажан ріжемо півкільцями.

Перець ріжемо соломкою.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками.

Помідор опускаємо на хвилину в окріп, а потім у холодну воду і ріжемо великими кубиками.

Збираємо шашаличкі на шпажку чергуючи цибулю сьомга помідор цибулю сьомга помідор і кожен продукт відокремлюємо пластиком цукіні виходить хвилястий шашаличок. Шашлички посипаємо спеціями і смажимо на грилі 10 хв.

Поки смажаться шашаличкі готуємо овочі.

Кожен овоч обсмажуємо окремо, щоб не перемішався смак овочів.

Готові овочі перемішуємо викладаємо на зелень, поливаємо заливкою і гарніруем з шашаличкамі

Заливка: Змішуємо в блендері масло, соєвий соус, часник спеції.

Інгредієнти

Свіжа сьомга 8 шматочків розміром 3 * 3

сіль, перець чорний мелений, сік лимона

дрібний лук 8 шт.

помідор 2 шт.

Кабачек цукіні 1 шт.

Баклажан 1 шт.

перець солодкий 1 шт.

Лук ріпка 1 шт.

соєвий соус 3 ст. ложки

Часник 1 зубок

Олія маслинова 3 ст. ложки.

Спеції за смаком

Зелень для прикраси

 

Інші рецепти

Торт Чарівність
Печень''Рассомаха ''
Крепи (французькі млинці)
Лимонні вафлі
Булочки до борщу і супу
Фантазія з кабачків та картоплі
Плов святковий солодкий
Каштани