Сирні рогалики

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 28

Складність: не визначена

Як приготувати

Я брала покупне тісто. В упаковці було 4 пласта.

Один пласт розкачати, половину його засипати несильно сиром і накрити другою половиною. Знову розкачати. Засипати половину сиром і накрити другою половиною. Повторити процедуру ще 2 рази.

Потім розкачати і розрізати тісто на трикутники.

У широку частину трикутника покласти сир і скрутити в рогалик.

Повторити все теж саме з рештою тестом і сиром.

Укласти отримані рогалики на деко, попередньо застеливши його папером для випічки.

Випікати в духовці при температурі 200 градусів протягом 20-25 хвилин.

За пару хвилин до готовності посипати рогалики зверху сиром.

Інгредієнти

1 кг листкового бездрожевого тесту

600 гр. сиру

Про рецепті

Кількість сиру, можна змінювати в залежності від уподобань.

 

Інші рецепти

Молочно-кавовий лікер
салат Чафан
Цзяоцзи
Запечена кольорова капуста
Сніжинка
Суп з Червоної сочевиці
Оселедець в шубі
Салат Х