Тістечко "ескімо"

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Торт "Ескімо"

Варіанти: Тістечка "ескімо"

Як приготувати

жовтки збити з 1 ст. цукру, додати молоко, сметану, гашену соду. перемішати

додати просіяне борошно, премешать

окремо збити білки з 1 ст. цукру в міцну піну

поступово ввести білки в жовткову масу і швидко (в сенсі недовго) і акуратно перешкодити ложкою

додати рубані горіхи, премешать і влити в змащене деко випікати на невеликому вогні (150 градусів) приблизно 30 хв.

остудити і зверху рівномірно розподілити крем

проверх крему рівним шаром полити глазур'ю

залишити просочитися

для крему збити білки з цукром в міцну піну, додати борошно, перемішати і додати молоко,

постійно перемішуючи варити на повільному вогні до загусання, повинна вийде пишна біла маса

остудити і збити з маслом

додати за смаком ванілін і коньяк

для глазурі змішати какао і цукор. додати молоко і варити на повільному вогні до розчинення цукру

додати масло, перемішати поки воно не розтане

остудити

Інгредієнти

6 яєць

2 ст. цукру

4 ст. л. сметани

6 ст. л. молока

1 ч. Л. соди

1 ст. волоських горіхів

1,5 ст. борошна

3 ст. л. какао

крем

2 білка

1 ст. цукру

2 ст. л борошна

200 гр. масла

1,5 ст. молока

ванілін

коньяк за смаком

глазур

6 ст. л. какао

5 ст. л. цукру

12 ст. л. молока

50 гр. масла

 

Інші рецепти

Щи літні
Шоколадно-сирний кекс з геркулес
ЯЙЦЯ З ТОМАТАМИ і солодкого перцю
Курячі грудки з пармезаном і беконом
М'ясні Кутаба
Десерт Бите скло (варіант)
Рулетики з сьомгою
Хлебушек з фісташками до сніданку Очки крокодила