Овочеві деруни

Час приготування: 20 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Овочеві деруни з крабовим соусом.

Як приготувати

Очистити буряк, моркву і цибулю.

Натерти на крупній тертці овочі.

Додати сіль, перець, яйце, крупу манну і борошно. Розмішати. Додати зелень.

Випікати на рослинній олії з 2-х сторін.

Подавати зі сметаною або йогуртом з додаванням зелені.

Інгредієнти

Кабачок - 1 шт (у мене цукіні)

Морква - 1 шт

Цибуля ріпчаста - 1 шт

Буряк - 1 шт

Крупа манна - 3 ст. л.

Борошно - 1 ст. л.

Яйце - 2 шт.

Сіль, перець - за смаком

Зелень кропу і петрушки за смаком.

 

Інші рецепти

Фаршировані млинчики Толстячок
Мова по-домашньому
Раки по-польськи
Баклажани Сонечка
Сирну мафінів з ВИШНЕЮ
Салат Шарлотка
Запечена риба з овочами
салат Ольвія - абгрейд