Баклажани в гострому соусі

Складність: не визначена

Як приготувати

На баклажанах відрізати плодоніжки і нарізати їх брусочками. Посолити і залишити на 2ч., Щоб гіркота пішла.

Перець солодкий, перець гострий, помідори, часник провернути через м'ясорубку. Додати оцет, цукор, масло і довести до кипіння.

У підготовлений соус додати віджаті баклажани і варити до готовності.

Розкласти по банках і закатати.

Інгредієнти

3кг баклажанів

2кг перцю

1кг помідорів

3 гострих перцю

4 головки часнику (не великі)

0.5ст. соняшникової олії

3 / 4ст. цукру

0,5ст. оцту 9%

 

Інші рецепти

Грушево-ягідний пиріг без цукру
Масала для чаю
Хризантема з пекінської капусти
салат ЗМІЙКИ
Салат ЕКСПРОМТ
солоне баклажани, БАКЛАШКІ
Шрімп коктель Camaronazo
Куряча запіканка