Кабачки, тушковані по-дачному

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Овочі всякі (тушковані)

Як приготувати

Тільки що зрізаний з грядки кабачок очистити, порізати на невеликі шматочки.

Морква потерти на крупній тертці.

Порізати некрупно цибулю та гриби, помідори кубиками.

Часник (за буженинам) подрібнити.

На розігрітій сковороді в рослинному маслі підсмажити цибулю до прозорості, додати шампіньйони і обсмажити, помішуючи. Додати моркву, тушкувати 5 хвилин.

Додати кабачки, готувати хвилин 5, влити вино, тушкувати до повного його випаровування, всипати помідори і часник, посолити, перемішати, готувати під кришкою на невеликому вогні до готовності.

Інгредієнти

кабачок невеликий - 1шт.

помідори - 2 шт.

печериці середні - 3 шт.

морква - 3 шт. маленьких

цибулина - 1 шт.

вино біле сухе - 1/2 склянки

часник - 1 зубчик

 

Інші рецепти

Кабачкова ікра з майонезом від ФРЕД
Торт з полуничкою
Зелене памідори з горіхами
Джем з груш
Курка по-гавайські
Лоза
Тімбаль з баклажанів з начинкою з м'яса і рису з кедровими горішками
Бутерброд