![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() кабачкова ікра з карріСкладність: не визначена Оригінальний рецепт: кабачкова ікра з майонезом Як приготуватиКабачки порізати, обсмажити. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю подрібнити, додати до кабачків, перемішати, обсмажити. Потім тушкувати 10 хвилин під кришкою. Додати помідор, нарізаний кубиками, каррі, сіль, перець. Тушкувати ще 10 хвилин. Овочі збити в блендері, додати оцет. Перекласти в сотейник. Додати томатну пасту, тушкувати 20-30 хвилин, періодично помішуючи. Можна додати ще трохи оливкової олії (за смаком). Остудити. Смачного! Інгредієнтикабачки невеликі 2 шт (приблизно 700г) морква 400г цибуля 2 шт томатна паста 2 ст л помідор 1 шт (невеликий) каррі 1 чл (з гіркою) оцет яблучний 1 чл оливкова олія сіль перець
Інші рецепти Зимова черешня |
![]() ![]() ![]() ![]() |