кабачкова ікра з каррі

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: кабачкова ікра з майонезом

Як приготувати

Кабачки порізати, обсмажити.

 Моркву натерти на крупній тертці, цибулю подрібнити, додати до кабачків, перемішати, обсмажити. Потім тушкувати 10 хвилин під кришкою.

 Додати помідор, нарізаний кубиками, каррі, сіль, перець. Тушкувати ще 10 хвилин.

 Овочі збити в блендері, додати оцет.

 Перекласти в сотейник. Додати томатну пасту, тушкувати 20-30 хвилин, періодично помішуючи. Можна додати ще трохи оливкової олії (за смаком).

 Остудити.

 Смачного!

Інгредієнти

кабачки невеликі 2 шт (приблизно 700г)

морква 400г

цибуля 2 шт

томатна паста 2 ст л

помідор 1 шт (невеликий)

каррі 1 чл (з гіркою)

оцет яблучний 1 чл

оливкова олія

сіль перець

 

Інші рецепти

Зимова черешня
Овочевий суп з плавленим сиром
Справжній український СІЛЬСЬКИЙ БОРЩ
Кабачки фаршировані
Яєчня в листковому тісті
Смачна селедочка
кетчуп домашній
Яловичина з абрикосами, трошки по-французьки