Морквяний листопад

Складність: не визначена

Як приготувати

Це не зовсім блюдо ..., швидше варіант прикраси святкового столу. Композит складена з листя і квіток, вирізаних з моркви і ПАТІСОН. Можна взяти будь-які продукти, що мають тверду текстуру (редьку, яблука, кавунову кірку ...)

Як інструмент я використовувала тайський ніж для карвінгу, хоча, мені здається, цілком підійде і звичайний добре заточений ніж невеликого розміру. Для того щоб вирізати лист потрібно:

Розрізати вибраний продукт на пласти товщиною приблизно 1 см;

Додати аркушу "оптекаемую" форму;

Прорізати "держак";

Позначити рельєф (прорізи або прожилки);

Зробити аркуш різьбленим.

У завершенні скласти заготовки в довільному порядку і прикрашати стіл! (Якщо хтось зацікавиться, опишу детальніше ...)

Інгредієнти

- Купно моркву (5-6 шт.)

- Дуже великі панісони (4-5 шт.)

- Буряк (1 шт.)

 

Інші рецепти

ВІРМЕНСЬКА Толмія (ЛІТНІЙ ВАРІАНТ)
Салат з авокадо, червоною цибулею і фетою Яскравий квітка
Торт Вкусняшка
Свинина з картоплею хаш браун
КАВУН У КЛЯРІ
Готуємося до зими. Солянка з помідор
Десертні помидорки
тістечко з повітряними пластівцями