Запіканка з рибою, кальмарами, овочами і рисом

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Запіканка "Морські мотиви"

Як приготувати

Філе нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити і залишити на 30 хвилин.

Тушки кальмарів очистити, відварити в киплячій воді не більше 2 хвилин, остудити і нарізати смужками.

Цибулю нарізати. Моркву і кабачки натерти на крупній тертці. Слекга обсмажити овочі з додаванням соєвого соусу.

Рис змішати з дрібно нарубаної зеленню.

Збираємо запіканку: у вогнетривку форму викложіть шарами 1/2 рису із зеленню, потім шматочки філе, обсмажені овочі, кальмари і залишився рис.

Яйця збити виделкою, додати молоко і акуратно залити запіканку.

Запікати при 180 градусах 30-35 хвилин. За 10 хвилин до закінчення - посипати тертим сиром.

Смачного.

Інгредієнти

500 г рибніго філе (any)

2 тушки кальмарів

2 молодих кабачка

1 морквина

1 цибулина

1,5 склянки відвареного рису

2 яйця

50 мл молока

75 г тертого сиру

сіль перець

соєвий соус

лимонний сік

зелень (на ваш смак)

 

Інші рецепти

Сирний кекс із зеленню і болгарським перцем
Кабачковий віяло
мариновані огірочки і помідори
персиковий джем
Салат з буряка і крабових паличок
Морквяні маффіни зі сливою
Каді - хе
Тімбаль з копченого лосося з креветочних-лососевим мусом