Персиково-ожиновий пиріг.

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Персиково-горіховий пиріг (варіант)

Як приготувати

Розігріваємо духовку до 180 град.

Нарізаємо на кубики очищені від шкірки персики.

Змішуємо інгредієнти для верхньої частини пирога і відставляємо в сторону.

Збиваємо вершкове масло з 3/4 ст. цукру.

Не зупиняючи міксер поступово додаємо попередньо підготовлені яйця з ваніллю. Вимикаємо міксер.

Лопаткою вмешиваем попередньо змішані борошно, розпушувач і сіль.

Додаємо персики і ягоди і дуже акуратно перемішуємо.

Викладаємо у форму для випічки і посипаємо підготовленою сумішшю з мигдалю, цукру і кориці.

Випікаємо 50-55 хвилин при 180 градусах.

Остужаем у формі не менше 30 хвилин.

СМАЧНОГО!!!

Інгредієнти

3 персика

1 стакан ожини (або чорниці, малини)

ТІСТО:

1 + 1/4 склянки борошна

1/4 ч. Л. розпушувача

1/2 ч. Л. солі

200 р слив. масла (кімн. темп.)

3/4 склянки цукру

3 яйця (кімн. Темп.)

1 ч. Л. ванілі (у мене стручок)

Верхню частину ПИРОГА:

2 ст. л. цукру

1/3 склянки тонко нарізаного мигдалю

1/2 ч. Л. кориці

 

Інші рецепти

Курочка під вершками
Бананові булочки з кунжутом
Овочеве асорті '' Наш город '' (варіант)
суп-пюре з кольрабі
Коктейль з оселедця
Печиво з гарбузом
Пхали - закуска з овочів з волоськими горіхами
Свининка з прошарком з лука