Перець, маринований з яблучками

Складність: не визначена

Як приготувати

Перець і яблука нарізаємо на дольки, попередньо (ясна річ!) Очистивши від насіння.

Бланшуємо яблука і перець в киплячій воді 3-4 хвилини, охолоджуємо в проточній воді.

Укладаємо в стерилізовані банки кріп, лавровий лист і перець горошком. Затемперец з яблучками, а в цей час:

Кип'ятимо маринад: 1 літр води, сіль, цукор. Заливаємо киплячим маринадом баночки, додаємо оцтову кислоту (хто як любить і хто до чого звик!). Закручуємо!

Прибираємо в темне місце.

СМАЧНОГО!

Інгредієнти

Перець солодкий (у мене - зелений) - 1 кг

Яблука - 0,5 кг (у мене - білий налив)

Цукор - 1 ст. л. з горочкой

Сіль - 1 ст. л. без гірки

Оцтова кислота (70%) - 1 ч. Л. на 0,5 л баночку

Кріп, лаврове листя, перець горошком, часник - за смаком.

 

Інші рецепти

Баклажани (ікра)
Спагеті з шинкою
Зелене памідори на зиму
Салат з печерицями
Пиріг з варенням
Французький фермерський хліб
Салат Мікс
печиво серпантин