На головну

Овочеве каррі

Кухня: Індійська

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Шаткуємо капусту. . Розігріваємо масло в каструльці, додаємо спеції (каррі, червоний перець) підсмажуємо 2-3 хвилини Кладемо капусту і тушкуємо 10 хвилин. Тим часом нарізаємо невеликими кубиками картоплю Відправляємо картопля до капусти, туди ж томатну пасту і воду. Тушкуємо до готовності на невеликому вогні. В кінці додаємо лавровий лист. Смачного!

Інгредієнти

Картопля-4-5 шт, Капуста белокочанная- 600 г, Рослинна олія (можна вершкове (за буженинам)) - 100 г, Каррі (Обов'язково) - 1 ст. л. Червоний перець-1/4 чайної ложки, для любителів гострого можна додати побільше перцю. Томатна паста- 1 ст. ложка. Вода- 1 скл. Сіль (За смаком) Лавровий лист- 1-2 шт

 

Інші рецепти

ВКУСНАЯ ДІЄТА. Варіант сніданку №2, №3
морські слони
Салат Черепашка
Помідори малосольні
кекси зі сливами
Кабачковий тортик-запеканочку
Салат Цікавий тунець
тісто дрожевое універсальне